22. 4. 2015

Konečně!



Velký okamžik, první sklizeň...Rukola, pažitka, petržel a my máme pesto.:-)
A ještě ředkvičky, které jsem sotva stačila umýt.

A pak je tu ta nádherná třešeň u sousedů, kterou vidím z okna...

10 komentářů:

  1. Pro tyhle velké okamžiky já mám slabost... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam! A co je to za nádhernou kytici? (Nikdy jsem na kytky nebyla. Až teď. Asi je to věkem. Proto mi ten věk ani nevadí. Pro tyhle radosti.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Jo,bylo to velký a nádobí jsem myla snad hodinu,což nechápu:-)))
    Na kytku jsem se radši musela podívat do knížky,je to řeřišnice luční...Nikdy tady nerostla a teď je ve všech zahradách okolo.
    Některý radosti jdou fakt ruku v ruce s věkem:-)

    OdpovědětVymazat
  4. pesto z rukoly pažitky a petržele?mňám! gratuluju k první sklizni! zív. a ta řeřišnice...všecko tak jemný a tichý a krásný. Hrozně si v tvých fotkách lebedím!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné fotky!Vždy mi pohladí duši.Moc zdravím Věra

    OdpovědětVymazat
  6. No, je to šupa. Jaro je nářez! Měj se hezky...

    OdpovědětVymazat
  7. jojo, řeřišnice mám moc ráda. a dokonce je znám už od dětství...ale jinak jsem se tu spoustu kytek přiučila, dík. hodně pořád myslím na tu verbenu bonariensis, tu jsem tu viděla poprvé a uchvátila mne. letos už to nestihnu, ale třeba napřesrok...nebo někdy.
    nás čeká špenát teď sklízet... a hrachové výhonky na salát.
    jaro...to je...no to je...ani se to nedá popsat. ten strom u sousedů, to je pecka.

    OdpovědětVymazat
  8. ...prečo naše reďkvičky štípali ?

    OdpovědětVymazat
  9. Jaro je nejlepší,ale už to pomalu přestávám všechno stíhat...
    A ty ředkvičky, názory se různí,ale já si myslím,že pořádná ředkvička prostě musí alespoň trochu pálit:-)

    OdpovědětVymazat
  10. To pesto zní teda hodně lákavě. :) Letos se nám na zahrádce taky urodilo, tak možná překvapím manželku a něco vymyslím. :) Odjela na víkend pryč, tak na to mám čas. I když jsem si teda dal za cíl, že vymaluji interiér domu, tak se ještě pořádně rozmyslím, jestli bude na nějaké kulinářské pokusy vůbec dostatek času. :)

    OdpovědětVymazat