19. 1. 2014

Sotva



jsem stačila dopéct pár sušenek, a už je zase neděle večer.
 A bolí mě zub...

13 komentářů:

  1. Jéé, ty trička, to vypadá, žes byla u mne ve skříni. A kalendář - to mám radost! a na zub posílám ozdravné myšlenky z Letné.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je dobrý,Natálka mi říkala,už je ti tolik a neumíš si koupit nic na sebe.
    A dík za ozdravné myšlenky,já zase vysílám svojí zubařce,ať se slituje.

    OdpovědětVymazat
  3. Čo sa to deje, mne práve vypadla plomba:(

    OdpovědětVymazat
  4. Ať se zub brzy umoudří:-) Moc zdravím Věra

    OdpovědětVymazat
  5. U mě ve skříni je taky pruhovano. :-) Na bolavý zub posíláme bububu - no tak ne, spíš chladivé pohlazení. A prosím, nebyl by pro mě taky recept na ty sušenky? Vypadají, že bych kvůli nim nemusela ani mít moc černé svědomí...

    OdpovědětVymazat
  6. moc pěkně vypadají sušenky!a nemáš tip na hodnou zubařku?ta naše je...no strašně protivná paní a bojí se jí už nově i můj manžel...a to mě čeká trhání 4 moudráků jen co se vzpamatuju po porodu...tak bych radši jinam...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti bohužel neporadím,jsem mimo Prahu.Ale dříve jsem jezdila na polikliniku na Zahradním Městě,ale je to už 10let a nebo to zkus ve Všeobecné na Karláku,snad se ti podaří najít někoho s citem...Budu ti držet palce.

      Vymazat
    2. děkuju:)ještě zkusím napsat všem známým v praze,...třeba se někdo slituje:)a s těmi papírky, možná se tam dnes vypravíme, včera jsem (zbytečně)lítala po motole...to je teď pořád nějaká kontrola a vyšetření...přijde mi, že před dvěma lety, když jsme měli malého toníka, tolik vyšetření nebylo!

      Vymazat
  7. Sušenky bych si hned dala! I když bych riskovala bolest zubu (u mě pětka vpravo nahoře).. A fotky nádherný..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě pětka vpravo i vlevo,takže mi paní zubařka dala antibiotika.Hlavně se těším,až to přestane bolet,jsou to potvory.Ty zuby:-)

      Vymazat