2. 7. 2014

"Až


mi bude šestnáct, tak tobě bude dvacet."
Nevím,jestli, to byla úvaha o běhu času, nebo opakování matematiky při pojídání hrášku. Vtipný, když je vám sedm,co už ale moc veselý(pro mě) není,je fakt,že až ti,Veroniko,bude šestnáct,tak mně padesát...

6 komentářů:

  1. Veroniko, mně sedmačtyřicet.. Bohdano, vždycky si u fotek tvé domácké party, co je furt venku, vzpomenu na prázdniny s mýma sestřenicema. Věřím, že holky budou ve čtyřiceti taky rády vzpomínat.. ale kolik pak bude nám, jejda, to už není vůbec veselý..

    OdpovědětVymazat
  2. A mně pětačtyřicet... Ale já si pořád připadám jako mladá holka. I když, jak kdy... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. :)ty holky sedí úplně stejně:) Hrozně se mi stýská po "lezecích stromech", byly jsme tři sestry a trávily léto na jabloňích!(čtvrtá sestra se narodila už na novou zahradu, pro ty účely jsme vysadili kroucenou vrbu...ale sedávala už tam chudák spíš s kočkou...tak jsme klukum taky vysadili, kroucenou, ta rychle roste(pokud neuschne, tak málo prší!))

    OdpovědětVymazat
  4. Ale to přeci není žádný věk. Mně bude padesát příští rok a jestli tu vydržím těm svým dětem ještě dalších padesát, mají se nač těšit:-))). Bohdi pa a pěkné prázdniny.Věra

    OdpovědětVymazat
  5. no...to jsem právě chtěla říct (napsat), padesátka je pořád ještě veselý mládí:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak se nechám překvapit,je to ještě relativně daleko,relativně.
    Jsou to takové zatím drobnosti,to stárnutí...A vidím hodně starých lidí každý den v práci a pořád se mi to všechno mele v hlavě.
    Prostě potřebuju dovolenou:-)

    OdpovědětVymazat