10. 1. 2015

Tak jsem




se poněkud unáhlila. Nakonec jsem se namísto do práce, vrátila hezky rychle zpátky do postele. Naštěstí té vlastní, domácí. Téměř celý týden jsem poctivě proležela a tak mám jenom pár "postelovek" z naší ložnice a okolí:-)
Taky to jediné, na co jsem se zmohla. A už to opravdu nechci opakovat, takže mi opravdu nezbývá, než dodržovat pitný režim.


Čtverce jsou na deku pro Natálku, měl to být dárek pod stromeček... Mám to spočítané na 48 kusů a jsem v polovině. Tímhle tempem to možná bude dárek k narozeninám(v srpnu):-) Možná.

13 komentářů:

  1. Jé ta ale bude! Natálka se má! Babiččin čtverec je bezvadnej relax, že jo?ale mě to jde děsně pomalu:) A co jsi to vyváděla prosímtě?doufám, že se k nám dostavíš zotavíš!:)(a ve vaší ložnici, to se musí stonat jedna báseň, ale měla bych Tonína pořád u hlavy(schovaného za skříní:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsou dozvuky té mojí předvánoční ledvinové epizodky.A návštěvu u vás si ujít nenechám,těším se...

      Vymazat
    2. Já se pořád vracím kochat:)

      Vymazat
  2. Raději do práce nespěchej. Raději být zdravá a fit, než aby tam vznikl nějaký zánět. Nestojí to za to. A deku určitě dokončíš dříve:-))) Víš jak já bych si lehla a jen tak lelkovala?:-))) Vlastně ti závidím, ale nechci to zakřiknout. Bohdano, chci se ještě zeptat, jestli náhodou nemáš semena Rudbekie trojlaločné. Vím, že ji máš na zahradě a je moc krásná. Ale pokud ne, nic se neděje. Viděla jsem rostlinky v zahradnictví florianus,Tak bych si je objednala. Zatím pa a uzdravuj se. Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem se musela podívat,která to je.Semena nemám,ale nestříhám jí,tak se podívám zítra na zahradu.Ona se totiž sama hodně vysemeňuje a já jí jenom občas usměrním.Ev. na jaře pošlu pošlu sazenice.

      Vymazat
    2. Díky:-))). Ona je moc krásná a já ji u nás v zahradnictví neviděla. Tož pa

      Vymazat
    3. Není zač.Napiš mi na bohdana.prochazkova@seznam.cz adresu a já pošlu semínka...Tahle rudbekie stojí za to,kvete dlouho a v době,kdy ostatní už mají sezónu dávno za sebou a včely jí milujou...

      Vymazat
  3. Postelovky krásný! Ale přeju brzo i pohledy jinam... A ty čtverce chci taky umět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dneska už jsem hleděla jinam...Mám v hlavě,jak v úlu.
      A čtverce natrénujeme:-)

      Vymazat
  4. Moc hezký výhled, i když z postele..... a čtverce jsou mé oblíbené, hned bych se dala do nové deky, mám ale zákaz, ještě mám totiž dvě nedodělané a navíc už žádnou deku fakt nepotřebujem. Vše nejlepší k svátku, Bohdano!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty nedodělané věci radši někam schovám.Ale spíš sama před sebou.A děkuju

      Vymazat